Tähde Spagetti

Tähde Spagetti

Viikonlopulta jäänyttä pastaa ja lihaa /kanaa /kalaa voi käyttää hyvin maanantairuokaan. Tee uusi ruoka wokkipannussa tai kasarissa käyttämällä hyviä mausteita ja varsinkin sipulia ja valkosipulia, jos olet niiden ystävä. Erilaisin juustoin saat ruokaan uuden maun, käytä jäljelle jäänyttä tuore-, sulate- tai sinihomejuustoa.

4-6:lle
300-400gkeitettyä Myllyn Paras Spagettia
tai keitettyä Raketti Spagettia
n.500gfileesuikaleita (liha, kana, kala) tai kypsää lihaa, esim. jäljelle jäänyttä grillilihaa
1-2sipulia kuutioina
n.4valkosipulinkynttä hienonnettuna
200gmaissia ja/tai herneitä tmv.
1valitsemaasi lihaan sopiva liemikuutio
1tlcurrytahnaa tai currya
1tlpaprikajauhetta
½tlrouhittua mustapippuria
dlruokakermaa tai juuston makuista ruokakermaa
100gsulatejuustoa tai juustoraastetta
(100gfetakuutioita)

Valmistusohje

Ruokaan sopii hyvin tähteeksi jäänyt spagetti. Voit myös keittää spagetin tätä ruokaa varten erikseen, keitä tällöin spagetit pakkauksen ohjeen mukaan. Paista isolla wokkipannulla tai kasarissa nopeasti fileesuikaleet, sipulit, maissit ja herneet. Mausta, lisää spagetti ja kermaa sekä juustoja. Voit halutessasi saksia pitää spagettia pätkiksi. Anna kuumentua, tarkista maku.

VINKKI: Voit käyttää ruokaan myös sieniä. Voit laittaa ne paistumaan jo yhdessä fileesuikaleiden kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)