Sportti Spagettiwokki

Sportti Spagettiwokki

Sportti Täysjyväspagetti on Täysjyvä durumvehnästä valmistettu runsaskuituinen spagetti, joka on väriltään tumman täysjyvämakaronin väristä spagettia. Sopii pääruoan lisäkkeeksi sellaisenaan tai kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi. Sportti Spagetti on runsaskuituinen vaihtoehto perinteiselle spagetille.

noin 4:lle
Pasta:
½psMyllyn Paras Sportti Täysjyväspagettia (250 g)
Wokkipohja:
1rklrypsiöljyä
1-2punajuurta, porkkanaa tai bataattia pitkinä lastuina
1iso punasipuli renkaina tai n. 15 cm purjoa renkaina
n.400gmarinoimattomia broilerin fileesuikaleita
2dlvettä
mustapippuria myllystä
1rklkanafondia
2rklsuurustetta (tai hiivaleipäjauhoja + vettä)
1dlpinjansiemeniä, mantelilastuja tai cashew-pähkinöitä
1dltuoretta rakuuna- tai basilikasilppua
(1rkltuoretta rosmariinia)
2dlraejuustoa (tai kevytsinihomejuustoa muruina)

Valmistusohje

Kiehauta vesi ja lisää suola ja spagetit kiehuvaan veteen. Anna kypsyä kiehuvassa vedessä paketin keitto-ohjeen mukaan. Valuta lävikössä, mutta älä huuhdo. Samalla kun spagetit kiehuvat, valmista wokkipohja. Paista wokkipannulla öljyssä ohuita juureslastuja ja sipulirenkaita, lisää mukaan broilerisuikaleet. Lisää neste, mausta ja anna kypsyä. Suurusta kastiketta halutessasi hieman. Sekoita joukkoon siemenet tai pähkinät ja keitetty valutettu spagetti sekä tuoretta yrttiä. Tarjoile lisäkkeeksi raejuustoa, voit sekoittaa sen myös wokkiin.

VINKKI: Pääset helpommalla, jos käytät juuresten tilalla pakastejuureksia, esim. porkkanarenkaita.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)