punajuurta, porkkanaa tai bataattia pitkinä lastuina
1
iso punasipuli renkaina tai n. 15 cm purjoa renkaina
n.400
g
marinoimattomia broilerin fileesuikaleita
2
dl
vettä
mustapippuria myllystä
1
rkl
kanafondia
2
rkl
suurustetta (tai hiivaleipäjauhoja + vettä)
1
dl
pinjansiemeniä, mantelilastuja tai cashew-pähkinöitä
1
dl
tuoretta rakuuna- tai basilikasilppua
(1
rkl
tuoretta rosmariinia)
2
dl
raejuustoa (tai kevytsinihomejuustoa muruina)
Ohje
Kiehauta vesi ja lisää suola ja spagetit kiehuvaan veteen. Anna kypsyä kiehuvassa vedessä paketin keitto-ohjeen mukaan. Valuta lävikössä, mutta älä huuhdo. Samalla kun spagetit kiehuvat, valmista wokkipohja.
Paista wokkipannulla öljyssä ohuita juureslastuja ja sipulirenkaita, lisää mukaan broilerisuikaleet. Lisää neste, mausta ja anna kypsyä. Suurusta kastiketta halutessasi hieman.
Sekoita joukkoon siemenet tai pähkinät ja keitetty valutettu spagetti sekä tuoretta yrttiä. Tarjoile lisäkkeeksi raejuustoa, voit sekoittaa sen myös wokkiin.
VINKKI: Pääset helpommalla, jos käytät juuresten tilalla pakastejuureksia, esim. porkkanarenkaita.
Kommentteja ja keskustelua