Mango-kanapasta

Mango-kanapasta
20 min, josta valmisteluaika 15 min
4-6:lle
2rklöljyä
n.400gbroilerin maustamattomia fileesuikaleita
2porkkanaa
15cmpurjosipulia (n. 100 g)
1tlmustapippuria
1tlcurrya
1tlktomaattimurskaa (4 dl)
4dlvettä
n.5dlMyllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia
2tlsuolaa
mangoa kuutioina (tai 1 tlk säilykettä)
parmesaanijuustolastuja
tuoretta basilikaa

Valmistusohje

Paista kanapalat, suikaloitu porkkana ja purjo nopeasti öljyssä wokkipannussa tai isossa kasarissa. Lisää mausteet, tomaattimurska ja vesi.

Kun neste kiehuu, lisää pasta, anna kiehahtaa ja sen jälkeen kypsyä 7 min. Lisää lopuksi mangokuutiot ja laita pinnalle parmesaanijuustolastuja ja tuoretta basilikaa. Tarjoile raikkaan salaatin kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)