Liha-Chilipasta

Liha-Chilipasta
4-6:lle
2rklöljyä
n.400gmaustamattomia naudan tai porsaan palapaistia tai fileesuikaleita
100gamerikanpekonia tai salamia
15cmpurjosipulia (n. 100 g)
1tlmustapippuria
1tlpaprikajauhetta
½tchilijauhetta
4dltuoretomaattimurskaa tai 1 tlk säilykettä
4dlvettä
n.5dlMyllyn Paras Tomaatti-Chilipastaa
100gfetakuutioita
parmesaanijuustoraastetta
tuoretta oreganoa

Valmistusohje

Paista lihapalat, pekoni tai salami ja suikaloitu purjo nopeasti öljyssä wokkipannussa tai isossa kasarissa. Lisää mausteet, murskatut tomaatit ja vesi. Kun neste kiehuu, lisää pasta ja anna kiehahtaa ja sen jälkeen kypsyä 9 min. Lisää lopuksi fetajuustokuutiot ja silppua joukkoon tai annosten pinnalle tuoretta oreganoa ja parmesaanijuustoraastetta.

VINKKI: VALMISTA SAMALLA OHJEELLA Kana-Chilipastaa, korvaa possu kanalla Lohi-Chilipastaa, korvaa possu lohella' Kasvis-Chilipastaa, korvaa possu kasviksilla, esim porkkanalla ja parsakaalilla Chilipasta-lisäkettä, jätä lihat pois

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Hyvä ruoka, mutta en kyllä laita mitään oreganoa.