Ainekset 4-6:lle annosta

2
rkl
öljyä
n.400
g
maustamattomia naudan tai porsaan palapaistia tai fileesuikaleita
100
g
amerikanpekonia tai salamia
15
cm
purjosipulia (n. 100 g)
1
tl
mustapippuria
1
tl
paprikajauhetta
½
t
chilijauhetta
4
dl
tuoretomaattimurskaa tai 1 tlk säilykettä
4
dl
vettä
100
g
fetakuutioita
parmesaanijuustoraastetta
tuoretta oreganoa

Ohje

  1. Paista lihapalat, pekoni tai salami ja suikaloitu purjo nopeasti öljyssä wokkipannussa tai isossa kasarissa.
  2. Lisää mausteet, murskatut tomaatit ja vesi.
  3. Kun neste kiehuu, lisää pasta ja anna kiehahtaa ja sen jälkeen kypsyä 9 min.
  4. Lisää lopuksi fetajuustokuutiot ja silppua joukkoon tai annosten pinnalle tuoretta oreganoa ja parmesaanijuustoraastetta.

VINKKI: VALMISTA SAMALLA OHJEELLA Kana-Chilipastaa, korvaa possu kanalla, Lohi-Chilipastaa, korvaa possu lohella, Kasvis-Chilipastaa, korvaa possu kasviksilla, esim porkkanalla ja parsakaalilla tai Chilipasta-lisäkettä, jolloin jätä lihat pois.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.