Pyttipannu Pastalla

Pyttipannu pastalla
4:lle
2rklmargariinia tai voita
n.400gkinkkua kuutioina tai makkaraa
2sipulia
1tlmustapippuria
1tlpaprikajauhetta tai ½ tl chilijauhetta
4kananmunaa
n.3dlMyllyn Paras Tumma Makaronia
1herkkukurkku kuutioina
1dljuustoraastetta (esim. emmental)
1-2rklhienonnettua persiljaa

Valmistusohje

Keitä pasta pussissa olevan ohjeen mukaan. Paista kinkkukuutiot tai makkarat sekä suikaloitu sipuli nopeasti rasvassa pannulla, mausta. Vedä pyttipannun ainekset toiseen reunaan ja paista samalla pannulla munat tai paista ne erikseen. Lisää pannulle keitetty pasta kuumentumaan, sekä herkkukurkkukuutiot. Tarkista maku, voit ehkä lisätä suolaa, mutta laita mieluummin mausteita reilummin. Ripottele päälle ennen tarjoilua juustoraastetta ja persiljaa.

VINKKI: Pyttipannuun voi lisätä muitakin kaapista löytyviä aineksia, esim. paprikaa, oliiveja, kapriksia, juureksia, kaalia jne.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)