Värikäs merellinen pastapannu

Värikäs merellinen pastapannu

Pastapannu on helppo ja nopea valmistaa: kala, kasvikset ja runsaskuituinen pasta kypsyvät kaikki nopeasti. Käytä pastapannuun voimakkaan värisiä kasviksia. Parsakaalin nuput saat kauniisti irti saksilla. Pastapannu sopii illanistujaisiin tai käteväksi ruoaksi silloin, kun aikaa ei ole paljon.

noin 6:lle
1rklrypsiöljyä
1porkkana
1punasipuli
(3-4valkosipulinkynttä)
1pieni parsakaali tai fenkoli (n. 150 g)
6dlvettä
1rklcurrytahnaa tai punaista pestoa
½-1tlmineraalisuolaa (mikäli kala suolatonta)
½tlrouhittua mustapippuria
5dlMyllyn Paras Tomaatti-Chilipastaa
tai Pestopastaa
tai Keltainen Sydän Makaronia
n.300glohta tai muuta kalaa
1punainen paprika
dlkolmen juuston ruokakermaa (tai kermaa ja juustoa)
tuoretta basilikaa
½dlparmesaanijuustoraastetta

Valmistusohje

Kuullota suikaloitu porkkana ja sipulit nopeasti öljyssä. Lisää parsakaalin kukinnot, vesi ja mausteet, anna kiehahtaa. Lisää pasta ja kalasuikaleet, anna kiehahtaa uudelleen ja sen jälkeen kypsyä 5 min. Lisää kerma ja suikaloitu paprika. Anna kypsyä vielä noin 3 min. Silppua lopuksi joukkoon tai annosten pinnalle tuoretta basilikaa ja parmesaanijuustoraastetta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Makaroneja ei välttämättä edes tarvita, mutta perunoita lisää!
Tämä keitto on varmasti hyvää,maukasta ja sopii vamasti myös laihduttajalle