Kylmäsavulohitäytteiset cocktailpiirakat

Kylmäsavulohi täytteiset cocktailpiirakat

Syksy on pikkusuolaisten kulta-aikaa. Illanistujaiset, pikkujoulut ja pian lähestyvä joulu saa miettimään mitä laittaisi tarjolle. Cocktailpiirakat ovat aina maistuvia, mutta aivan erityisiltä ne maistuvat valmiiksi täytettyinä.

Savukala on aina hienostunutta, oli se sitten lämminsavustettua tai kylmäsavustettua.

Helppo ja juhlava suupala on tässä. Ja mikä parasta, tämä herkku sopii tarjottavaksi myös satavuotiaan Suomen kunniaksi. Niin kotimaisille kuin ulkomaisillekin vieraille!

14-15 kpl
1pktMyllyn Paras Cocktail-riisipiirakoita (n. 14 kpl)
50gsulatettua voita
Täyte:
200gruohosipulituorejuustoa
100gkylmäsavustettua lohta
½dlhienonnettua tilliä
limepippuria myllystä
2rklpuristettua limen mehua
Pinnalle:
150gsulatettuja katkarapuja
tilliä
lime- tai sitruunaviipaleita

Valmistusohje

Paista cocktailpiirakat leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 225-250 -asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Voitele valmiit piirakat sulatetulla voilla.

Valmista täyte.

Laita ruohosipulituorejuusto kulhoon.

Hienonna joukkoon kylmäsavulohi ja tilli.

Mausta limepippurilla ja limen puristetulla mehulla.

Sekoita täyte ja tarkista maku.

Lusikoi tai pursota täyte jäähtyneiden piiraiden päälle.

Koristele sulatetuilla katkaravuilla, tillillä ja lime- tai sitruunaviipaleilla.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)