Kebabrullat

Kebabrullat
30 min, josta valmisteluaika 10 min

Illanistujaisten ehdoton hitti ovat nämä kebabrullat!

Nappaa kaupan pakastealtaasta Myllyn Paras Kauraisia pizzapohjia ja ota sulamaan noin puoli tuntia ennen kypsennystä.

Nämä viedään käsistä!

Mikäli käytössäsi on patonkipelti, käytä paistovaiheessa sitä. Voit toki paistaa myös leivinpaperin päällä uunipellillä.

4 annosta
1pktMyllyn Paras Kaurainen pizzapohja (4 x 110 g)
(Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja kaulitsemiseen)
Täyte:
2-3dlsalsakastiketta
200gkebab-lihaa
200gmozzarellaraastetta
1dlvalmista juustokastiketta

Valmistusohje

  1. Kaulitse sulaneita pizzataikinalevyjä vehnäjauhoja apuna käyttäen molempiin suuntiin hieman ohuemmaksi ja suuremmaksi. Levitä pinnalle salsakastiketta. Ripottele päälle kebab-lihaa ja mozzarellaraastetta. Valuta päälle juustokastiketta.

  2. Käännä tiukalle rullalle ja laita saumapuoli alaspäin pellille.

  3. Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes näyttävät kypsiltä.

  4. Tarjoa salaatin kanssa.

VINKKI: Voit leikata rullista jäähtyneenä myös suupaloja ja tarjota sellaisenaan.

Resepti:
Hellapoliisi

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)