Illanistujaisten ehdoton hitti ovat nämä kebabrullat!

Nappaa kaupan pakastealtaasta Myllyn Paras Kauraisia pizzapohjia ja ota sulamaan noin puoli tuntia ennen kypsennystä.

Nämä viedään käsistä!

Mikäli käytössäsi on patonkipelti, käytä paistovaiheessa sitä. Voit toki paistaa myös leivinpaperin päällä uunipellillä.

Ainekset 4:lle annosta

Täyte:
2-3
dl
salsakastiketta
200
g
kebab-lihaa
200
g
mozzarellaraastetta
1
dl
valmista juustokastiketta

Ohje

  1. Kaulitse sulaneita pizzataikinalevyjä vehnäjauhoja apuna käyttäen molempiin suuntiin hieman ohuemmaksi ja suuremmaksi. Levitä pinnalle salsakastiketta. Ripottele päälle kebab-lihaa ja mozzarellaraastetta. Valuta päälle juustokastiketta.

  2. Käännä tiukalle rullalle ja laita saumapuoli alaspäin pellille.

  3. Paista 225-asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes näyttävät kypsiltä.

  4. Tarjoa salaatin kanssa.

VINKKI: Voit leikata rullista jäähtyneenä myös suupaloja ja tarjota sellaisenaan.

Resepti:
Hellapoliisi

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

4 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.