Illanistujaisten ehdoton hitti ovat nämä kebabrullat!

Nämä viedään käsistä!

Mikäli käytössäsi on patonkipelti, käytä paistovaiheessa sitä. Voit toki paistaa myös leivinpaperin päällä uunipellillä.

Ainekset 4 annosta

Täyte:
2-3
dl
salsakastiketta
200
g
kebab-lihaa
200
g
mozzarellaraastetta
1
dl
valmista juustokastiketta

Ohje

  1. Kaulitse sulanutta pizzataikinaa vehnäjauhoja apuna käyttäen molempiin suuntiin hieman ohuemmaksi ja suuremmaksi. Levitä pinnalle salsakastiketta. Ripottele päälle kebab-lihaa ja mozzarellaraastetta. Valuta päälle juustokastiketta.

  2. Käännä tiukalle rullalle ja laita saumapuoli alaspäin pellille. Viipaloi rulla sopivan kokoisiksi annoksiksi.

  3. Paista 225-asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes näyttävät kypsiltä.

  4. Tarjoa salaatin kanssa.

VINKKI: Voit leikata rullista jäähtyneenä myös suupaloja ja tarjota sellaisenaan.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.