Kaura-härkäpapurouhe lisukkeeksi imeyttämällä neste rouheeseen

Kaura-härkäpapurouhe lisäkkeeksi imeyttämällä neste rouheeseen
20 min, josta valmisteluaika 5 min
4:lle
7dlvettä
2 ½dlMyllyn Paras Kaura-härkäpapurouhetta
1tlsuolaa tai 1 liemikuutio

Valmistusohje

Kiehauta 1 litra vettä, lisää kaura-härkäpapurouhe ja 1 tl suolaa tai 1 liemikuutio. Anna kiehua 20 minuuttia välillä sekoittaen niin, että neste imeytyy rouheeseen. Voit antaa kaura-härkäpapurouheen hautua hetken kattilassa ennen tarjoilua. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Paljonko 1dl rouhetta kuivana painaa? Entä paljonko 1dl kuivaa rouhetta on deseinä kypsänä eli paljonko turpoaa?
1 dl keittämätöntä kaura-härkäpapurouhetta painaa n. 70 g. 1 dl keittämätöntä rouhetta on kypsänä n. 2 dl. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Kiitos vastauksesta! (: