Kaura-härkäpapupuuro

Kaura-härkäpapupuuro
40 min, josta valmisteluaika 10 min
n. 3:lle
2dlvettä
dlMyllyn Paras Kaura-härkäpapurouhetta
1lmaitoa, maitojuomaa tai kauramaitoa
(⅓tlsuolaa)
Lisäksi:
tuoreita marjoja, siemeniä, pähkinärouhetta, maitoa

Valmistusohje

Kiehauta vesi kattilassa ja lisää Kaura-härkäpapurouhe. Anna kiehua, kunnes vesi on imeytynyt.

Lisää maito ja keitä miedolla lämmöllä 30 min.

Anna hautua muutama minuutti. Mausta halutessasi suolalla.

Tarjoile kuuman puuron kanssa tuoreita marjoja, siemeniä, pähkinärouhetta ja maitoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

keittelyaika on pitkä.. voisikohan tämän tehdä uunipuurona?
Tämän voi tehdä myös uunissa. 2,5 dl kaura-härkäpapurouhetta, 1 l maitoa vuokaan. Paista 200 asteisessa uunissa noin 80 min. Terveisin, Kuluttajaneuvonta