Avokadomousse Riisipiirakoille

Avokadomousse Riisi-Ohrapiirakoille

Avokadoista saa herkullisen moussen, joka on oiva vaihtoehto riisipiirakoiden munavoille.  Soseuta avokadot ja lisää ranskankermaa ja valkuaisvaahtoa sekä mausteita.  Mikäli mousse tehdään ajoissa tai piirakat joutuvat olemaan koristeltuina tarjolla pitkään, valkuaisvaahto kannattaa jättää pois, jotta mousse ei lätsähdä.

7-8 annosta
2kananmunan valkuaista
150granskankermaa (1½ dl)
½sitruunan mehu
1tltuoretta chiliä hienonnettuna tai chilijauhetta
½-1tlsuolaa
2-3kypsää avokadoa
Lisäksi:
1pspaistettuja Myllyn Paras Cocktail-riisipiirakoita (675 g)

Valmistusohje

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää vatkaten joukkoon sitruunamehua, ranskankermaa, chiliä, suolaa sekä soseutetut avokadot. Pursota moussea kypsien piirakoiden päälle kauniisti. Koristele chilirenkain. Jos haluat tehdä kestävän avokadomoussen ajoissa, käytä 2 valkuaisen tilalle 100 g (1 dl) ranskankermaa (lisää) ja jätä valkuaisvaahto pois.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Ehdottoman hyvä tuunauslisuke perinteisen munavoin tilalle.