Parhaat vinkit rasvattomiin kekseihin

Parhaat vinkit rasvattomiin kekseihin

Monien rakastamat itse tehdyt keksit voivat olla myös rasvattomia. Lue vinkkimme!

1. Käytä ohjeessa sulatetun rasvan tilalla hedelmäsurvosta, appelsiinituoremehua tai rasvatonta, laktoositonta maitoa.

2. Kaura- tai tattarihiutaleet tuovat kekseille maun ja rakenteen.

3. Sekoita kaikki aineet nopeasti tasaiseksi taikinaksi.

4. Ota taikinasta lusikalla heti pieniä nokareita leivinpaperille uunipellille hyvin erilleen toisistaan – huomaa, että taikinaa ei saa turvottaa!

5. Leivinpaperia voi sivellä/suihkuttaa kevyesti öljyllä, jotta kaurakeksit irtoavat paperista.

6. Ole paistamisen kanssa varovainen, jotta keksit eivät pala.

7. Anna jäähtyä tasaisella alustalla, jos haluat suoria lastuja.

Katso rasvattomien tattarikeksien ja rasvattomien kaurakeksien reseptit.

Tuote:

Artikkelin kirjoittaja

Kuluttajaneuvonta

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.