Miten makaroni valmistetaan

Miten makaroni valmistetaan

Kuinka perusmakaroni saa lopullisen muotonsa?

Makaroni on vehnäjauhosta ja vedestä valmistettua taikinaa. Perinteisesti pastataikinaan on käytetty durumvehnäjauhoja, mutta nykyään myös muut jauholaadut sopivat pastan valmistukseen. Uusilla moderneilla laitteilla pastataikinaan voidaan lisätä puolikarkeita vehnäjauhoja, hiivaleipävehnäjauhoja, täysjyvävehnäjauhoja, ohra-, kaura- tai ruisjauhoja jne. Pastataikinaan voidaan myös lisätä kananmunia, mausteita, kasviksia ja muita ravitsemusta parantavia aineita.

Pastatuotteet valmistetaan sekoittamalla vesi ja jauhot pastataikinaksi, joka puristetaan paineella muottien läpi, leikataan halutun mittaiseksi, kuivatetaan kuivatusuunissa ja pakataan pusseihin. Erimallisia pastatuotteita saadaan käyttämällä erilaisia pastamuotteja. Myydyin makaroni on perinteinen sarvimakaroni, joka soveltuu monipuolisesti erilaisten laatikoiden, keittojen ja salaattien valmistukseen sekä pääruokien lisukkeeksi.

Tuote:

Mitenkä reikä tehdään makarooniin?

Pastamassa puristetaan erityisen suuttimen läpi, jolloin makaroniin syntyy reikä. Terveisin, Kuluttajaneuvonta

Onko tumma makaroni tuotteen pakkauksessa ilmoitetut ravintoarvotiedot keitettynä vai raakana?

Ravintoarvot ovat raa'alle tuotteelle. Terveisin, Kuluttajaneuvonta

Heippa,
kysyisin mitä eroa on tummalla makaroonilla tai täysjyvämakaroonilla?

Myllyn Paras Tumma Makaroni valmistetaan hiivaleipävehnäjauhosta ja Täysjyväpasta täysjyvävehnäjauhosta. Terveisin, Kuluttajaneuvonta

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.