Parhaat torttureseptit
Parhaat joulutortut – 5 herkullista reseptiä Myllyn Paras Torttutaikinasta
Joulutortut kuuluvat suomalaiseen joulupöytään yhtä varmasti kuin glögi ja piparit. Mutta entä jos tänä vuonna kokeilisit jotain uutta? Tässä artikkelissa esittelemme viisi suosittua ja hieman erilaista joulutorttureseptiä, jotka sopivat niin pikkujouluihin kuin myös jouluaaton juhlapöytään.
Banoffee-tortut
Banoffee-tortut yhdistävät kinuskin, banaanin ja kermavaahdon klassiseksi jälkiruokamaiseksi tortuksi. Tämä resepti on täydellinen valinta, kun haluat tarjota helpon mutta näyttävän leivonnaisen. Yhdestä torttutaikinaleyvstä saat kolme pientä banoffee-leivonnaista.
Pienet pistaasitortut
Pienet pistaasitortut tuovat eleganssia pikkujouluihin ja joulupöytään. Trendikäs pistaasitäyte on sekä kaunis että herkullinen – täydellinen valinta, kun haluat yllättää vieraat uudella twistillä. Yhdestä torttutaikinalevystä saat kahdeksan pienen pientä torttua. Kokeile minitorttuihin erilaisia täytteitä ja loihdi näyttävä torttubuffet!
Pesto-mozzarellatortut – Suolainen joulutorttu glögin kylkeen
Pesto-mozzarellatortut ovat suolainen versio joulutortusta, joka sopii erinomaisesti glögitarjoiluun tai alkupalaksi. Pesto ja mozzarella muodostavat täyteläisen makuparin lehtevän torttutaikinan kanssa. Suolaiset joulutortut ovat kasvattaneet suosiotaan, kokeile rohkeasti uusia täytevaihtoehtoja.
Tuplatortut
Tuplatortut kätkevät sisäänsä mehevän suklaapalan. Tortun muoto on kekseliäs ja sopii hyvin juhlapöydän katseenvangitsijaksi.
Puoloffee-joulutortut
Puoloffee-joulutortut yhdistävät puolukan kirpeyden ja kinuskin makeuden. Tämä resepti tuo vaihtelua perinteisiin torttuihin.
Vinkki: Tee näyttävä torttutarjotin erilaisista joulutortuista
Valmista torttuja eri täytteillä ja kokoa ne kauniisti tarjottimelle. Koristele tuoreilla yrteillä, marjoilla tai tomusokerilla – näin saat aikaan houkuttelevan ja monipuolisen herkkupöydän. Meiltä löydät laadukkaat torttutaikinat, jotka tekevät joululeivonnasta helppoa ja herkullista.
Kommentteja ja keskustelua