Nyt tehdään suolaisia joulutorttuja!  

Ohjeessa käytetty voitaikina on valmistettu voihin ja torttutaikina kasvimargariiniin. Taittele ensin sakarat ja laita vasta sitten täytteet päälle tortun keskelle.

 

Ainekset 15 kpl annosta

Täyte:
1
pkt
mozzarellaa
1
prk
pestoa
1
rs
miniluumutomaatteja
Päälle:
pieniä basilikanlehtiä

Ohje

  1. Levitä taikinalevyt leivinpaperille uunipellille ja anna niiden sulaa n. 15 minuuttia.
  2. Jaa torttutaikinalevy kahdeksi neliöksi. Tee neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa (puoleen väliin). Nosta joka toinen kulma ylös ja nipistä ne keskelle alas painaen suppuun.
  3. Lisää jokaisen tortun keskelle siivu mozzarellaa, n. teelusikallinen pestokastiketta ja 2-3 miniluumutomaatin puolikasta. Voitele tortut ennen paistoa kananmunalla.
  4. Paista torttuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 10 min.
  5. Koristele halutessasi pienillä basilikanlehdillä. 
Resepti:
Lantmännen Unibake, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.