Suolaiset kampapasteijat

Suolaiset kampapasteijat

Leikkaa Myllyn Paras Voi- tai Torttutaikinalevyt neliöiksi, laita päälle pestokastiketta sekä kalkkuna- ja juustoviipale. Taita kammaksi, leikkaa piikkiviillot.

10 kpl
1pktMyllyn Paras Lehtitaikinalevyjä (500 g)
tai Torttutaikinalevyjä (500 g)
tai Voitaikinalevyjä (500 g)
Täyte:
dlpunaista pestokastiketta
10viipaletta savukalkkunaleikettä
10viipaletta goudajuustoa
Päälle:
munaa
roseepippuria

Valmistusohje

Ota taikinalevyt sulamaan. Leikkaa taikinalevyt keskeltä poikki neliöiksi, voitele ne kauttaaltaan pestokastikkeella, laita päälle neliön kokoinen kalkkuna- ja juustoviipale. Taita palat kahtia suorakaiteiksi niin, että täyte jää väliin. Leikkaa taitosreunaan veitsellä 4-5 kammanpiikkiä eli viillot puoleen väliin. Taita hieman kaarelle. Voitele munalla. Ripottele koristeeksi roseepippureita. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10–15 min.

VINKKI: Voit käyttää kalkkunaleikkeleen tilalla meetvurstia tai kylmäsavulohta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)