Suolaiset kampapasteijat

25 min, josta valmisteluaika 15 min
- Leikkaa Myllyn Paras Voi- tai Torttutaikinalevyt neliöiksi, laita päälle pestokastiketta sekä kalkkuna- ja juustoviipale.
- Taita kammaksi, leikkaa piikkiviillot.
10 kpl
1 | pkt | Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä (500 g) |
tai Torttutaikinalevyjä (500 g) | ||
tai Voitaikinalevyjä (500 g) | ||
Täyte: | ||
1½ | dl | punaista pestokastiketta |
10 | viipaletta savukalkkunaleikettä | |
10 | viipaletta goudajuustoa | |
Päälle: | ||
munaa | ||
roseepippuria |
Valmistusohje
-
Ota taikinalevyt sulamaan. Leikkaa taikinalevyt keskeltä poikki neliöiksi, voitele ne kauttaaltaan pestokastikkeella, laita päälle neliön kokoinen kalkkuna- ja juustoviipale.
-
Taita palat kahtia suorakaiteiksi niin, että täyte jää väliin. Leikkaa taitosreunaan veitsellä 4-5 kammanpiikkiä eli viillot puoleen väliin. Taita hieman kaarelle.
-
Voitele munalla. Ripottele koristeeksi roseepippureita. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10–15 min.
VINKKI: Voit käyttää kalkkunaleikkeleen tilalla meetvurstia tai kylmäsavulohta.
Kommentoi reseptiä