Cocktailpalat: Pesto-juustosydämet

Cocktailpalat: Pesto-juustosydämet
noin 20 kpl
½pktMyllyn Paras Iso Lehtitaikinalevyjä (300 g)
tai Torttutaikinalevyjä (250 g)
Päälle:
1tlkpunaista pestoa (n. 200g)
100gmustaleima emmental-juustoraastetta
1tlkkasviksia tai sieniä

Valmistusohje

Ota sydämen mallisella (halkaisija noin 4 cm) piparimuotilla vähän sulaneista taikinalevyistä pieniä sydämiä. Levitä päälle pestoa, kasviksia tai sieniä ja vahvaa juustoraastetta. Paista 225-asteisen uunin keskiosassa noin 10 min.

VINKKI: Kuvassa myös Cocktailpalat: Suolaiset pikkukuut, Cocktailpalat: Savuporo-ruispiiraset, Cocktailpalat: Parmesaanijuustotikut ja Cocktailpalat: Mozzarella-tomaattipalat.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)