Cocktailpalat: Savuporo-ruispiiraset

Cocktailpalat: Savuporo-ruispiiraset
noin 16 kpl pikkupiiraita
1pktMyllyn Paras Ruistaikinaa (500 g)
Täyte:
200gsavuporoleikkelettä ohuina suikaleina
2-3dlsipulia varsineen (tai 1 purjosipuli)
200gparmesaanijuustoraastetta
2munaa
1tlkkermaviiliä tms. (n. 2 dl)
1tlkirveliä tai yrttisuolaa
½tlmustapippurirouhetta

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan. Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset. Jaa yksi taikinalevy aina kahdeksaan osaan, saat yhteensä 16 palaa. Vuoraa aina yhdellä taikinapalalla yksi muffinivuoka (folio-, silikoni- tai vastaava). Kaada täyte syvennykseen. Paista 225- asteisen uunin keskitasolla n. 15 min.

VINKKI: Kuvassa myös Cocktailpalat: Suolaiset pikkukuut, Cocktailpalat: Pesto-juustosydämet, Cocktailpalat: Parmesaanijuustotikut ja Cocktailpalat: Mozzarella-tomaattipalat.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)