Cocktailpalat: Savuporo-ruispiiraset

Cocktailpalat: Savuporo-ruispiiraset
35 min, josta valmisteluaika 20 min
noin 16 kpl pikkupiiraita
1annos itse tehtyä ruistaikinaa
Täyte:
200gsavuporoleikkelettä ohuina suikaleina
2-3dlsipulia varsineen (tai 1 purjosipuli)
200gparmesaanijuustoraastetta
2munaa
1tlkkermaviiliä tms. (n. 2 dl)
1tlkirveliä tai yrttisuolaa
½tlmustapippurirouhetta

Valmistusohje

Valmista taikina ohjeen mukaan (ohje löytyy tästä linkistä). Sekoita täytteen ainekset.

Jaa taikina noin 16 samansuuruiseen osaan.

Vuoraa aina yhdellä taikinapalalla yksi muffinivuoka (folio-, silikoni- tai vastaava). Kaada täyte syvennykseen. Paista 225- asteisen uunin keskitasolla n. 15 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)