Cocktailpalat: Parmesaanijuustotikut

Cocktailpalat: Parmesaanijuustotikut
noin 20-40 kpl

Valmistusohje

Leikkaa levyistä ½-1 cm:n levyisiä suikaleita; yksi levy 6-7 pitkäksi suikaleeksi. Kierrä suikaleet halutessasi itsensä ympäri kierteelle. Pyörittele tankoja lautasella, jossa on munaa ja sen jälkeen lautasella, jossa on juustoraastetta. Laita juustotangot leivinpaperille uunipelille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla kauniin ruskeiksi 6-10 min ajan kierteen paksuudesta riippuen.

VINKKI: Kuvassa myös Cocktailpalat: Suolaiset pikkukuut, Cocktailpalat: Pesto-juustosydämet, Cocktailpalat: Savuporo-ruispiiraset ja Cocktailpalat: Mozzarella-tomaattipalat.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)