Meetvurstirullat viherpippurijuustolla

meetvurstirullat
35 min, josta valmisteluaika 20 min

Yksinkertaisen maukkaat meetvurstirullat viherpippurijuustolla ovat Sanna Kalasniemen eli vuoden 2019 Piparinleivonnan aikuisten sarjan SM-voittajan ja Someleipurit2020-mestarin käsialaa. Myllyn Paras Voitorttutaikinasta käärityt rullat valmistuvat vain reilussa puolessa tunnissa, mikä tekee niistä täydellisen tarjottavat yllätysvieraiden varalle.

30 kpl
1pktMyllyn Paras Voitorttutaikinalevyjä
Täytteet:
220 gmeetvurstia
250gviherpippurisulatejuustoa
Voiteluun ja koristeluun:
1kananmuna
1rklunikonsiemeniä

Valmistusohje

  1. Ota taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön 15 minuuttia ennen leivontaa.

  2. Lämmitä uuni 200 °C asteeseen.

  3. Leikkaa sulatejuustosta noin 1 cm viipaleita ja leikkaa ne sitten vielä kolmeen osaan.

  4. Ota siivu meetvurstia ja rullaa sulatejuustopala sen sisään.

  5. Kauli levyjä pituussuunnassa ohuemmiksi niin, että saat leikattua kolme yhtä suurta palaa.

  6. Voitele taikinapalan alareuna kananmunalla.

  7. Laita meetvursti-juustotanko taikinan yläreunaan ja kääri rullalle niin, että täyte jää sisään. Nipistä taikinan päät kiinni ja taita rullan alle.

  8. Voitele rullat kananmunalla ja ripottele päälle unikonsiemeniä.

  9. Paista rullia noin 12 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.

  10. Tarjoile valmiit rullat lämpiminä.

Resepti:
Myllyn Paras #Someleipurit2020 Sanna Kalasniemi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)