Yksinkertaisen maukkaat meetvurstirullat viherpippurijuustolla ovat Sanna Kalasniemen eli vuoden 2019 Piparinleivonnan aikuisten sarjan SM-voittajan ja Someleipurit2020-mestarin käsialaa. Myllyn Paras Voitorttutaikinasta käärityt rullat valmistuvat vain reilussa puolessa tunnissa, mikä tekee niistä täydellisen tarjottavat yllätysvieraiden varalle.

Ainekset 30 kpl annosta

Täytteet:
220
g
meetvurstia
250
g
viherpippurisulatejuustoa
Voiteluun ja koristeluun:
1
kananmuna
1
rkl
unikonsiemeniä

Ohje

  1. Ota taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön 15 minuuttia ennen leivontaa.

  2. Lämmitä uuni 200 °C asteeseen.

  3. Leikkaa sulatejuustosta noin 1 cm viipaleita ja leikkaa ne sitten vielä kolmeen osaan.

  4. Ota siivu meetvurstia ja rullaa sulatejuustopala sen sisään.

  5. Kauli levyjä pituussuunnassa ohuemmiksi niin, että saat leikattua kolme yhtä suurta palaa.

  6. Voitele taikinapalan alareuna kananmunalla.

  7. Laita meetvursti-juustotanko taikinan yläreunaan ja kääri rullalle niin, että täyte jää sisään. Nipistä taikinan päät kiinni ja taita rullan alle.

  8. Voitele rullat kananmunalla ja ripottele päälle unikonsiemeniä.

  9. Paista rullia noin 12 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.

  10. Tarjoile valmiit rullat lämpiminä.

Resepti:
Myllyn Paras #Someleipurit2020 Sanna Kalasniemi

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

5 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.