Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan (noin 20 minuuttia).
Valmista täyte. Hienonna tonnikala kulhossa ja mausta, mikäli se ei ole valmiiksi maustettua. Hienonna sipulit ja tilli pieneksi silpuksi. Pilko oliivit tai kaprikset pieniksi paloiksi. Yhdistä kaikki täytteen aineet ja sekoita tasaiseksi, mausta vielä chilikastikkeella. Tarkista sopiva maku – täyte se olla melko voimakkaan makuista, sillä pasteijataikina miedontaa sen makua.
Jaa taikinalevyt kahtia neliöiksi ja annostele kunkin neliön keskelle reilu 1 rkl täytettä.
Nosta neliön kulmat ylös suppuun keskelle kostutetuin sormin tai taittele pasteijat kolmioiksi. Sulje pasteijat huolellisesti nipistellen sormin. Voitele ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia kauniin ruskeiksi.