Savuporopasteijat

Savuporopasteijat
30 min, josta valmisteluaika 10 min

Savuporopasteijat sopivat syksyn ja talven juhlahetkiin tai arjen herkutteluun.

Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä saa nyt myös palmuöljyttöminä.

Leivo suolaiset tai makeat herkut.

Nämä sopivat vaikka illanistujaisiin tai pikkujouluaikaan.

5 kpl
1pktMyllyn Paras Lehtitaikinaa, palmuöljytön (500 g)
1pieni sipuli
300gvalmista riisipuuroa
50gporon kylmäsavupaistia
1kananmuna
mustapippuria myllystä
1dljuustoraastetta
2-3rklpunaista pestoa

Valmistusohje

  1. Ota lehtitaikinalevyt sulamaan noin puoli tuntia ennen paistamista.

  2. Kuori ja hienonna sipuli ja sekoita se riisipuuron joukkoon. Hienonna poron kylmäsavupaisti ja sekoita joukkoon. Riko sekaan kananmuna ja mausta mustapippurilla. Sekoita vielä juustoraaste ja punainen pesto.

  3. Kaulitse kutakin lehtitaikinalevyä hieman leveämmäksi ja jaa seosta levyn keskelle pitkittäin. Käännä tiukahkolle rullalle siten, että sauma jää alaspäin. Voitele kananmunalla.

  4. Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.

  5. Tarjoa lämpimänä.

Resepti:
Hellapoliisi

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)