Savuporopasteijat sopivat syksyn ja talven juhlahetkiin tai arjen herkutteluun.

Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä saa myös palmuöljyttöminä.

Leivo suolaiset tai makeat herkut.

Nämä sopivat vaikka illanistujaisiin tai pikkujouluaikaan.

Ainekset 5 kpl annosta

1
pieni sipuli
300
g
valmista riisipuuroa
50
g
poron kylmäsavupaistia
1
kananmuna
mustapippuria myllystä
1
dl
juustoraastetta
2-3
rkl
punaista pestoa

Ohje

  1. Ota lehtitaikinalevyt sulamaan noin puoli tuntia ennen paistamista.

  2. Kuori ja hienonna sipuli ja sekoita se riisipuuron joukkoon. Hienonna poron kylmäsavupaisti ja sekoita joukkoon. Riko sekaan kananmuna ja mausta mustapippurilla. Sekoita vielä juustoraaste ja punainen pesto.

  3. Kaulitse kutakin lehtitaikinalevyä hieman leveämmäksi ja jaa seosta levyn keskelle pitkittäin. Käännä tiukahkolle rullalle siten, että sauma jää alaspäin. Voitele kananmunalla.

  4. Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.

  5. Tarjoa lämpimänä.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.