Cocktailpalat: Suolaiset pikkukuut

Cocktailpalat: Suolaiset pikkukuut
noin 20 kpl
½pktMyllyn Paras Lehtitaikinalevyjä (250 g)
tai Torttutaikinalevyjä (250 g)
Päälle:
1tlkpestoa (n. 200 g)
jättikatkaravun pyrstöjä
10kplviiriäisen munia
koristeluun tilliä

Valmistusohje

Ota kuun mallisella (halkaisija noin 4 cm) piparimuotilla vähän sulaneista taikinalevyistä kuita. Paista ne 225-asteisen uunin keskiosassa noin 10 min. PÄÄLLYSTE: Keitä munat ja kuori ne sekä ravut. Halkaise taikinapyörylät ja täytä ne. Yhdestä pyörylästä saat 2 pientä suupalaa.

VINKKI: Kuvassa myös Cocktailpalat: Savuporo-ruispiiraset, Cocktailpalat: Pesto-juustosydämet, Cocktailpalat: Parmesaanijuustotikut ja Cocktailpalat: Mozzarella-tomaattipalat.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)