Pipariset Sinihomejuustogrissinit

Pipariset Sinihomejuustogrinssit

Sinihomejuusto ja piparit sopivat hyvin yhteen. Piparitaikinaan voi yhdistää sinihomejuustoa ja leipoa pikkuleipiä illanistujaisiin tai vaikka juustotarjottimelle. Sopii uuteen vuoteen ja on muulloinkin mainiota tarjottavaa.

noin 30 kpl

Valmistusohje

Kauli sulanut/sulaneet piparitaikinalevy/-levyt puolta isommiksi (neliöiksi) ja levitä sinihomejuustomurua levylle reilusti. Käännä taikina takaisin suorakaiteeksi ja paina hyvin kiinni, esim. hieman kaulimella painaen. Leikkaa taikinasta ohuita suikaleita ja kierittele ne itsensä ympäri löysälle kierteelle.  Paista n. 200-asteisessa uunissa 7-10 minuuttia. Nauti esimerkiksi glögin tai punaviinin kera. Sopii hyvin myös cocktail-paloiksi tai kahvipöytään.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Keliaakikkona voin ilolla todeta, että jossain olen nähnyt myös gluteenittoman piparkakkutaikinan lymyilevän pakastealtaassa, eli tätähän voisi soveltaa... Liityin reseptiklubiin tajuamatta, että eihän täältä niin vain löydykään keliaakikolle sopivia reseptejä. Mutta muille kyllä tuntuvat maistuvan kaikki, joita olen kokeillut.