Näiden kauniiden joulutorttujen valmistus on helppoa ja nopeaa – täydellinen vaihtoehto kiireisille leipojille! Joulutortut leivotaan lumihiutaleiden muotoon ja ne tuovat juhlatunnelmaa joulun aikaan, mutta sopivat nautittavaksi ympäri vuoden. Voit valita taikinaksi Myllyn Paras Torttutaikinan, Lehtitaikinan tai Voitaikinan. Tarvitset taikinalevyjen lisäksi vain kaksi raaka-ainetta ja valmistus hoituu käden käänteessä. Kokeile tätä herkullista reseptiä – saat takuulla kiitosta!

Ohjeen jälkeen kuvasarjassa vaihekuvat lumihiutaletorttujen taitteluun. Kokeile rohkeasti eri malleja joulutorttujen leipomisessa!

Ainekset 10 annosta

200
g
vaniljatuorejuustoa
2
kpl
Tupla -suklaapatukoita

Ohje

  1. Nosta taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön noin 20 minuutiksi. Leikkaa levyt kahteen osaan.
  2. Lisää noin ruokalusikallinen vaniljatuorejuustoa taikinalevyn keskelle. Paina pala Tupla-suklaata tuorejuuston päälle.
  3. Taittele taikinalevyn reunat keskelle ja painele auki jäävät kolot kiinni. Käännä taikinanyytti sileä puoli ylöspäin ja muotoile painamalla niin, että siitä tulee tasainen pyöreä kiekko. Leikkaa kiekkoon tasaisin välein neljä viiltoa, joiden keskelle vielä toiset neljä viiltoa. Nipistä sakaroiden päät teräviksi.
  4. Paista lumihiutaletorttuja 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  5. Viimeistele halutessasi tomusokerilla paiston jälkeen.
Resepti:
Lantmännen Unibake, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.