Ainekset 15 annosta

2
dl
vispikermaa
100
g
mascarponea
sokeria
karamellisoitua kondensoitua maitoa
banaania

Ohje

  1. Leikkaa taikinalevyt kolmeen suorakaiteen muotoiseen palaan. Tee paloihin viillot jokaiseen reunaan, jotta paiston jälkeen levyjen keskustan pystyy painamaan alas.
  2. Paista levyt pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Vatkaa vispikerma ja mascarpone vaahdoksi. Makeuta haluamallasi määrällä sokeria.
  4. Paina taikinapohjista keskiosat alas ja lisää pohjan päälle karamellisoitua kondensoitua maitoa ja banaania viipaloituna.
  5. Pursota päälle mascarponekermaa. Viimeistele banaaniviipaleilla ja kinuskilla.
Resepti:
Lantmännen Unibake, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.