Vuohenjuusto-viikunatortut

Vuohenjuusto-viikunatortut
25 min, josta valmisteluaika 10 min

Pikkujouluaika on käsillä ja viilenevät illat houkuttavat glögin ja pikkusuolaisten äärelle. Myllyn Paras torttutaikinalevyistä valmistat nopeasti herkulliset suolaiset tarjottavat erilaisia täytteitä vaihtamalla. Pimeään aikaan sopivat erilaiset juustot ja mukavan makea viikuna.

Sujauta täytteeksi vuohenjuustoa ja viikunaa, tämä yhdistelmä on tyylikäs ja maistuva.

20-30 kpl
1kgMyllyn Paras Torttutaikinalevyjä
Täyte:
200-250gvuohenjuustoa
2-3tuoretta viikunaa
Voiteluun:
1-2kananmunaa

Valmistusohje

 

  1. Ota torttutaikinalevyt sulamaan ja levitä ne leivontalaudalle vieretysten.
  2. Ota sulaneista levyistä pyöreällä muotilla tai juomalasilla ympyröitä. Nosta ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  3. Laita ympyrän toiselle puolelle nokare vuohenjuustoa ja lohko viikunaa.
  4. Kaulitse ylijääneistä taikinapaloista levy ja ota lisää kuvioita.
  5. Käännä tortut puolikuun muotoon ja painele reunat sormilla kiinni.
  6. Voitele tortut kananmunalla ja paista 200-225 -asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.
  7. Tarjoa hieman lämpiminä.
  8. Säilytä jääkaapissa.
Resepti:
Hellapoliisi

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)