Dippaa torttutikut itse tehtyyn salted caramel -kastikkeeseen. Vastustamaton suolaisen ja makean yhdistelmä! 

Ainekset 20 annosta

1
kananmuna
2
tl
kanelia
sormisuolaa
Salted caramel -kastike:
2
dl
fariinisokeria
2
dl
kuohukermaa
nokare voita
ripaus sormisuolaa

Ohje

  1. Levitä taikinalevyt leivinpaperille uunipellille ja anna niiden sulaa noin 15 minuuttia.

  2. Valmista salted caramel -kastike sillä aikaa, kun taikinalevyt sulavat. Mittaa fariinisokeri ja kerma kattilaan. Keitä kinuskia koko ajan kevyesti sekoitellen, kunnes se paksuuntuu. Kinuski on valmista noin 15–20 minuutissa. Lisää voi ja sormisuola ihan lopuksi ja sekoita.

  3. Leikkaa levyt pituussuunnassa neljäksi pitkäksi kaistaleeksi. Pidä kaistaleiden päistä kiinni ja kierrä ne vastakkaisiin suuntiin kääntämällä kierteiksi.

  4. Aseta tikut leivinpaperille ja voitele kanamunalla. Ripottele päälle kanelia ja sormisuolaa.

  5. Paista tikkuja uunin keskitasolla noin 10–15 minuuttia tai kunnes torttutikut ovat saaneet kauniin kullan värin.

  6. Tarjoile lämpimät torttutikut salted caramel -kastikkeen kanssa.

 

Resepti:
Myllyn Paras. Reseptin on kehittänyt Annin Uunissa -bloggari.

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.