Salted caramel torttutikut

Salted caramel torttutikut
1 t , josta valmisteluaika 20 min

Dippaa torttutikut itse tehtyyn salted caramel -kastikkeeseen. Vastustamaton suolaisen ja makean yhdistelmä! 

20 kpl
1pktMyllyn Paras Torttutaikinalevyjä 500 g
1kananmuna
2tlkanelia
sormisuolaa
Salted caramel -kastike:
2dlfariinisokeria
2dlkuohukermaa
nokare voita
ripaus sormisuolaa

Valmistusohje

  1. Levitä taikinalevyt leivinpaperille uunipellille ja anna niiden sulaa noin 15 minuuttia.

  2. Valmista salted caramel -kastike sillä aikaa, kun taikinalevyt sulavat. Mittaa fariinisokeri ja kerma kattilaan. Keitä kinuskia koko ajan kevyesti sekoitellen, kunnes se paksuuntuu. Kinuski on valmista noin 15–20 minuutissa. Lisää voi ja sormisuola ihan lopuksi ja sekoita.

  3. Leikkaa levyt pituussuunnassa neljäksi pitkäksi kaistaleeksi. Pidä kaistaleiden päistä kiinni ja kierrä ne vastakkaisiin suuntiin kääntämällä kierteiksi.

  4. Aseta tikut leivinpaperille ja voitele kanamunalla. Ripottele päälle kanelia ja sormisuolaa.

  5. Paista tikkuja uunin keskitasolla noin 10–15 minuuttia tai kunnes torttutikut ovat saaneet kauniin kullan värin.

  6. Tarjoile lämpimät torttutikut salted caramel -kastikkeen kanssa.

Resepti:
Myllyn Paras Oy. Reseptin on kehittänyt Annin Uunissa -bloggari.

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Näppärä, nopee, makee.
KANNATTAA KOKEILLA