Ainekset 4:lle annosta

4
broilerin koipireisipalaa
(2-4
valkosipulinkynttä)
muutama tuore timjamin oksa
tuoretta basilikaa
1
tl
suolaa
mustapippuria myllystä
5
dl
vettä tai kasvislientä
2-3
sipulia
4-5
tomaattia (tai 1 tlk kokonaisia säilyketomaatteja)
vähän öljyä

Ohje

  1. Poista koipipaloista näkyvät rasvapalat. Mausta palat suolalla, pippurilla ja silputuilla tuoreilla yrteillä. Lohko tomaatit ja kuoritut sipulit. Voitele uunivuoka ja kaada pohjalle riisi+ohra ja vesi. Sekoita.

  2. Nosta päälle broileripalat. Asettele sipuli- ja tomaattilohkot broileripalojen väliin. Jos käytät säilykettä, kaada tomaatit liemineen vuokaan. Ripottele päälle vielä yrttejä. Pirskota päälle vähän öljyä.

  3. Kypsennä 200-225-asteessa uunin toiseksi alimmalla tasolla 45-60 minuuttia. Tarjoa lisäkkeeksi vihersalaattia.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.