Vekkuli-Lohisalaatti

Vekkuli-Lohisalaatti

Itsenäisyyspäivän juhliin tai vapaapäivän aaton iltaan. Muista, että salaattiin keitettävää makaronia ei saa keittää liikaa, jotta se säilyttää muotonsa ja rakenteensa ("al dente"). Salaatin kanssa hyvää tarjottavaa ovat Myllyn Paras Lihapasteijat.

noin 4-6 annosta
5dlMyllyn Paras Vekkuli Eläinmakaronia
n.200gherkkukurkkuja suikaleina
1iso omena
n.300gsavulohifileesuikaleita
1rskirsikkatomaatteja (10-15 kpl)
2tlkananaspaloja (pieni tlk)
1rapea keräsalaatti
Kastike:
dlsäilykeananaksen lientä
dlherkkukurkkujen lientä
dlöljyä
dlsinappia
dlsokeria
tlrouhittua punapippuria tai mustapippuria
(⅓tlchilijauhetta)

Valmistusohje

Keitä Vekkuli Eläinmakaroneja suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, älä keitä salaattiin tulevaa pastaa liikaa. Huuhdo makaronit kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Suikaloi kurkut ja omena. Laita omenasuikaleille sitruunamehua, jotta ne eivät tummu. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään, laita salaatin lehdet ja pasta viimeisenä varovasti joukkoon. Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset keskenään. Tarkista maku. Valuta kastiketta salaatin päälle. Koristele mieleiseksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)