Luomu Makaronisalaatti

Luomu Makaronisalaatti

Luomu Makaroni, sarvi, valmistetaan 100 % luomuvehnäjauhosta ja vedestä. Kun marinoit eli maustat makaroneja salaatinkastikkeessa jonkin aikaa, saat pastaan enemmän makua. Mikäli haluat, että ohje on mahdollisimman luomu, käytä myös muut aineet luomuna. Lisää salaattiin halutessasi tuoretta luomu- tai luonnonyrttiä.

noin 4:lle
3dlMyllyn Paras Luomu Makaronia
2-3sipulia varsineen
15cmkurkkua kuutioina
4tomaattia lohkoina
200gsavujuustoa suikaleina
1salaattiruukku
1retiisinippu
Kastike:
½dlrypsiöljyä
½dlsitruunamehua
mustapippuria myllystä
½tlyrttisuolaa

Valmistusohje

Keitä makaronit "al dente", 6 minuuttia, valuta lävikössä huuhtoen kylmällä vedellä. Valmista kastike ja laita makaronit marinoitumaan siihen. Halkaise retiisit ja sekoita keskenään muut salaatin aineet ja lisää marinoituneet makaronit kastikkeineen siihen.

VINKKI: Voit käyttää savujuuston tilalla savukinkkua.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Näyttää hyvältä. Laitetaan tätä juhliin.
Kokeillaan.
Nami, nami!