Luomu Makaronisalaatti

Luomu Makaronisalaatti
  • Luomu Makaroni, sarvi, valmistetaan 100 % luomuvehnäjauhosta ja vedestä.
  • Kun marinoit eli maustat makaroneja salaatinkastikkeessa jonkin aikaa, saat pastaan enemmän makua.
  • Mikäli haluat, että ohje on mahdollisimman luomu, käytä myös muut aineet luomuna.
  • Lisää salaattiin halutessasi tuoretta luomu- tai luonnonyrttiä.
noin 4:lle
3dlMyllyn Paras Luomu Makaronia
2-3sipulia varsineen
15cmkurkkua kuutioina
4tomaattia lohkoina
200gsavujuustoa suikaleina
1salaattiruukku
1retiisinippu
Kastike:
½dlrypsiöljyä
½dlsitruunamehua
mustapippuria myllystä
½tlyrttisuolaa

Valmistusohje

Keitä makaronit "al dente", 6 minuuttia, valuta lävikössä huuhtoen kylmällä vedellä. Valmista kastike ja laita makaronit marinoitumaan siihen.

Halkaise retiisit ja sekoita keskenään muut salaatin aineet ja lisää marinoituneet makaronit kastikkeineen siihen.

VINKKI: Voit käyttää savujuuston tilalla savukinkkua.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Näyttää hyvältä. Laitetaan tätä juhliin.
Kokeillaan.
Nami, nami!