Luomu Makaronisalaatti

15 min, josta valmisteluaika 15 min
- Luomu Makaroni, sarvi, valmistetaan 100 % luomuvehnäjauhosta ja vedestä.
- Kun marinoit eli maustat makaroneja salaatinkastikkeessa jonkin aikaa, saat pastaan enemmän makua.
- Mikäli haluat, että ohje on mahdollisimman luomu, käytä myös muut aineet luomuna.
- Lisää salaattiin halutessasi tuoretta luomu- tai luonnonyrttiä.
noin 4:lle
3 | dl | Myllyn Paras Luomu Makaronia |
2-3 | sipulia varsineen | |
15 | cm | kurkkua kuutioina |
4 | tomaattia lohkoina | |
200 | g | savujuustoa suikaleina |
1 | salaattiruukku | |
1 | retiisinippu | |
Kastike: | ||
½ | dl | rypsiöljyä |
½ | dl | sitruunamehua |
mustapippuria myllystä | ||
½ | tl | yrttisuolaa |
Valmistusohje
-
Keitä makaronit "al dente", 6 minuuttia, valuta lävikössä huuhtoen kylmällä vedellä. Valmista kastike ja laita makaronit marinoitumaan siihen.
-
Halkaise retiisit ja sekoita keskenään muut salaatin aineet ja lisää marinoituneet makaronit kastikkeineen siihen.
VINKKI: Voit käyttää savujuuston tilalla savukinkkua.
Kommentoi reseptiä