Välimerellinen kaura-härkäpapusalaatti

40 min, josta valmisteluaika 15 min
Välimerellinen kaura-härkäpapusalaatti on ihastuttava salaatti, jonka voit tarjota lämpimänä tai kylmänä. Sopii myös esimerkiksi paistetun broilerin lisänä.
Ateriarouhe Kaura-härkäpapu on Myllyn Parhaan ihastuttava uutuus, joka soveltuu myös sellaisenaan kypsennettynä riisin tilalle.
4 annosta
6 | dl | vettä |
1 | kasvisliemikuutio | |
2½ | dl | Myllyn Paras Ateriarouhe Kaura-härkäpapua |
1 | dl | punaista pestokastiketta |
200 | g | fetajuustoa |
4 | aurinkokuivattua tomaattia | |
200 | g | miniluumutomaatteja |
4-6 | varrellista kaprista | |
½-1 | ruukku tuoretta basilikaa | |
Punainen pestokastike: | ||
½ | punainen paprika | |
5 | aurinkokuivattua tomaattia | |
½ | punainen chilipaprika | |
ripaus suolaa | ||
1½ | dl | oliiviöljyä |
25 | g | parmesaanijuustoa |
½ | dl | cashwepähkinöitä |
1 | valkosipulinkynsi |
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutio.
- Lisää ateriarouhe ja anna kiehua kannen alla, kunnes neste on imeytynyt ja seos on kypsää. Lisää tarvittaessa joukkoon vettä.
- Valmista tällä välin pestokastike.
- Laita pestokastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku. Lisää pestokastiketta kaura-härkäpapuseoksen joukkoon.
- Paloittele fetajuusto, aurinkokuivatut tomaatit ja puolita miniluumutomaatit. Sekoita ainekset ja tarkista maku.
- Koristele kapriksilla ja tuoreella basilikalla. Tarjoa kylmänä tai lämpimänä.
Kommentoi reseptiä