Välimerellinen kaura-härkäpapusalaatti

välimerellinen kaura-härkäpapusalaatti
40 min, josta valmisteluaika 15 min

Välimerellinen kaura-härkäpapusalaatti on ihastuttava salaatti, jonka voit tarjota lämpimänä tai kylmänä. Sopii myös esimerkiksi paistetun broilerin lisänä.

Kaura-härkäpapurouhe on Myllyn Parhaan ihastuttava uutuus, joka soveltuu myös sellaisenaan kypsennettynä riisin tilalle.
 

4 annosta
6dlvettä
1kasvisliemikuutio
dlMyllyn Paras Kaura-härkäpapurouhetta
1dlpunaista pestokastiketta
200gfetajuustoa
4aurinkokuivattua tomaattia
200gminiluumutomaatteja
4-6varrellista kaprista
½-1ruukku tuoretta basilikaa
Punainen pestokastike:
½punainen paprika
5aurinkokuivattua tomaattia
½punainen chilipaprika
ripaus suolaa
dloliiviöljyä
25gparmesaanijuustoa
½dlcashwepähkinöitä
1valkosipulinkynsi

Valmistusohje

Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutio.

Lisää kaura-härkäpapurouhe ja anna kiehua kannen alla, kunnes neste on imeytynyt ja seos on kypsää. Lisää tarvittaessa joukkoon vettä.

Valmista tällä välin pestokastike.

Laita pestokastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku. Lisää pestokastiketta kaura-härkäpapuseoksen joukkoon.

Paloittele fetajuusto, aurinkokuivatut tomaatit ja puolita miniluumutomaatit. Sekoita ainekset ja tarkista maku.

Koristele kapriksilla ja tuoreella basilikalla. Tarjoa kylmänä tai lämpimänä.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)