Välimerellinen kaura-härkäpapusalaatti on ihastuttava salaatti, jonka voit tarjota lämpimänä tai kylmänä. Sopii myös esimerkiksi paistetun broilerin lisänä.

Ateriarouhe Kaura-härkäpapu soveltuu myös sellaisenaan kypsennettynä riisin tilalle.

Ainekset 4 annosta annosta

6
dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
1
dl
punaista pestokastiketta
200
g
fetajuustoa
4
aurinkokuivattua tomaattia
200
g
miniluumutomaatteja
4-6
varrellista kaprista
½-1
ruukku tuoretta basilikaa
Punainen pestokastike:
½
punainen paprika
5
aurinkokuivattua tomaattia
½
punainen chilipaprika
ripaus suolaa
dl
oliiviöljyä
25
g
parmesaanijuustoa
½
dl
cashwepähkinöitä
1
valkosipulinkynsi

Ohje

  1. Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutio. Lisää ateriarouhe ja anna kiehua kannen alla, kunnes neste on imeytynyt ja seos on kypsää. Lisää tarvittaessa joukkoon vettä.
  2. Valmista tällä välin pestokastike. Laita pestokastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku. Lisää pestokastiketta kaura-härkäpapuseoksen joukkoon.
  3. Paloittele fetajuusto, aurinkokuivatut tomaatit ja puolita miniluumutomaatit. Sekoita ainekset ja tarkista maku.
  4. Koristele kapriksilla ja tuoreella basilikalla. Tarjoa kylmänä tai lämpimänä.
Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.