Suklaa Kauraletut

Suklaa Kauraletut

Valmista aluksi kauramannasuurimoista suklainen puuro.  Ohjeeseen tarvitaan vain osa kauramannapuurosta, loput puurosta voit vaikka syödä aamupalana.  Samalla ohjeella voi tehdä myös suklaisen pannarin, näin säästyt lettujen paistamiselta.

noin 30 kpl
2dlitse tehtyä Suklaa Kauramannapuuroa
3dlmaitoa tai kauramaitoa
2kananmunaa
dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja

Valmistusohje

Valmista Suklaa Kauramannapuuro linkin ohjeen mukaan. Ota sivuun 2 dl puuroa ja vispaa sekaan muut aineet. Paista miedolla lämmöllä pikkulettuja, isompia räiskäleitä tai kaada seos uunipellille voidellulle leivinpaperille ja paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia. Tarjoile kermavaahdon tai jäätelön ja hillon/marjojen kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)