Rakastatko piparitaikinaa ja kinuskia? Tässä reseptissä yhdistyvät pehmeä piparkakkupohja ja täyteläinen kinuski, viimeistelty ripauksella sormisuolaa. Lopputulos on vastustamaton – melkein kuin mutakakku piparkakkumausteilla! Valmistus onnistuu helposti vain kolmella aineksella, kun käytät Myllyn Paras Laktoositonta Piparitaikinaa, joka on perinteisen makuinen, helposti käsiteltävä ja kauniin ruskeaksi paistuva. Täydellinen jouluherkku kiireisille leipojille ja piparkakkufaneille!

Ainekset annosta

1-2
dl
karamellisoitua kondensoitua maitoa tai paksua kinuskia
sormisuolaa

Ohje

  1. Ota Myllyn Paras Laktoositon Piparitaikina sulamaan ajoissa.
  2. Vuoraa uunivuoka (noin 30 x 20 cm) leivinpaperilla ja laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  3. Painele sulanut piparitaikina vuokaan.
  4. Painele taikinaan sormella syvennyksiä, aina kolme vierekkäin. Täytä kuopat kinuskilla.
  5. Ripottele päälle sormisuolaa.
  6. Paista piparkakkupaloja uunin keskitasolla 200 asteessa noin 15-20 minuuttia, riippuen kuinka pehmeitä tai rapeita paloja haluat.
  7. Leikkaa jäähtyneenä paloiksi ja nauti.
Resepti:
Annin Uunissa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.