Helppo päivitys vie tutun ohjeen uudelle tasolle. Piparkakkutaikina paistuu rapeaksi keksipohjaksi kaikkien rakastaman mokkareseptin kanssa. Viimeistele pinta murskatuilla toffeetäytteisillä suklaanapeilla ja suklaarouheella.
Kauli piparkakkutaikina uunipellin kokoiseksi levyksi leivinpaperin päälle. Siirrä sivuun odottamaan.
Sulata voi mikroaaltouunissa. Vaahdota munat ja sokeri isossa kulhossa ja kaada joukkoon voisula. Siivilöi mukaan vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää mukaan maito. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja levitä piparkakkutaikinan päälle. Paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Jäähdytä.
Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä seos jäähtyneen kakkulevyn pinnalle. Painele suklaanapit rikki käsin ja ripottele kuorrutteen päälle. Viimeistele tomusokerilla tai jouluisilla nonparelleilla.