Paista pussillinen piirakoita pakkauksen ohjeen mukaan.
Tee ajoissa piirakoiden päälle lohi-piparjuurituorejuustorullia ja anna niiden kovettua jääkaapissa.
Kokoa piirakat samana päivänä kuin tarjoilet, pidä tarvittaessa kylmässä.
Katso video ohjeen alta, cocktailpiirakoita valmistetaan videon loppupuoliskolla! Korvaa videolla käytetyt vierasvarapiirakat itse uunissa paistamillasi cocktail-riisipiirakoilla.
Valmistele täyte: levitä lohiviipaleet tuorekelmulle, levitä kauttaaltaan päälle tuorejuustoa ja sen päälle kauttaaltaan rucolan lehtiä. Kääri juusto-lohiviipaleet kelmun avulla tiukalle rullalle ja laita jääkaappiin kovettumaan.
Paista Cocktail-riisipiirakoita uunissa pakkauksen paisto-ohjeen mukaan. Leikkaa piirakat puoliksi. Laita cocktailtikun avulla jokaisen puolikkaan päälle täyterullasta leikattu juusto-lohiviipale sekä tillin oksa.
Kommentteja ja keskustelua