Riisipiirakka-lohicocktailit

Riisipiirakka-lohicocktailit
  • Paista pussillinen piirakoita pakkauksen ohjeen mukaan. 
  • Tee ajoissa piirakoiden päälle lohi-piparjuurituorejuustorullia ja anna niiden kovettua jääkaapissa. 
  • Kokoa samana päivänä kuin tarjoilet, pidä tarvittaessa kylmässä.
  • Katso video ohjeen alta! Korvaa videolla käytetyt vierasvarapiirakat itse uunissa paistamillasi cocktail-riisipiirakoilla.
30 kpl cocktail-paloja
1psMyllyn Paras Cocktail-riisipiirakoita (n. 14 kpl)
250gkylmäsavulohta tai muuta savukalaa
200gpiparjuuriuorejuustoa
rucolaa, tilliä

Valmistusohje

Valmistele täyte: levitä lohiviipaleet kelmulle, levitä kauttaaltaan päälle tuorejuustoa ja sen päälle kauttaaltaan rucolan lehtiä. Kääri kelmun avulla tiukalle rullalle ja laita jääkaappiin kovettumaan.

Paista Cocktail-riisipiirakoita uunissa pakkauksen paisto-ohjeen mukaan. Leikkaa piirakat puoliksi. Laita cocktailtikun avulla jokaisen puolikkaan päälle täyterullasta leikattu lohi-juustoviipale sekä tillin oksa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)