Paista pussillinen piirakoita pakkauksen ohjeen mukaan. 

Tee ajoissa piirakoiden päälle lohi-piparjuurituorejuustorullia ja anna niiden kovettua jääkaapissa. 

Kokoa piirakat samana päivänä kuin tarjoilet, pidä tarvittaessa kylmässä.

Katso video ohjeen alta, cocktailpiirakoita valmistetaan videon loppupuoliskolla! Korvaa videolla käytetyt vierasvarapiirakat itse uunissa paistamillasi cocktail-riisipiirakoilla.

Ainekset 30 kpl cocktail-paloja annosta

250
g
kylmäsavulohta tai muuta savukalaa
200
g
piparjuurituorejuustoa
rucolaa, tilliä

Ohje

  1. Valmistele täyte: levitä lohiviipaleet tuorekelmulle, levitä kauttaaltaan päälle tuorejuustoa ja sen päälle kauttaaltaan rucolan lehtiä. Kääri juusto-lohiviipaleet kelmun avulla tiukalle rullalle ja laita jääkaappiin kovettumaan.

  2. Paista Cocktail-riisipiirakoita uunissa pakkauksen paisto-ohjeen mukaan. Leikkaa piirakat puoliksi. Laita cocktailtikun avulla jokaisen puolikkaan päälle täyterullasta leikattu juusto-lohiviipale sekä tillin oksa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Katso videovinkit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.