Puolukkarahkapullat korvapuusteista

Puolukkarahkapullat korvapuusteista

Myös pakastepullia voi käyttää leivonnaisten pohjataikinana. Sulata raakapakasteena myytäviä Myllyn Paras Korvapuusteja ja laita ne isoihin muffinivuokiin yhdessä rahka-puolukkatäytteen kanssa.  Voit laittaa myös puolukat erikseen, eli ensin pullakolon pohjalle puolukoita, sitten rahkaseosta ja sitten vielä muutama puolukka päälle. Heidi Sohlberg, Kristiina Komulainen ja Arja Elina Laine valmistivat puolukkarahkapullia korvapuusteista I love me -messuilla lokakuussa 2014, katso video alta.

8 kpl
8kplMyllyn Paras Korvapuusteja (560 g, raakapakaste)
400gvanilja- tai marjarahkaa
1muna
3dlpuolukoita

Valmistusohje

Painele sulaneet korvapuustit syviin isoihin, jenkkikokoisiin muffinivuokiin tai silikonivuokiin. Anna kohota. Sekoita rahka, muna ja puolukat. Mikäli rahkassa ei ole sokeria, lisää sitä vähän makusi mukaan. Paina kohonneisiin pulliin isot kolot niin, että taikina nousee vuokien reunoille. Jaa täyteseos vuokiin. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min.

VINKKI: Puolukoiden tilalle sopivat mustikat tai omenakuutiot.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)