Anonyymi kirjoitti
27.7.2012 - 06:20
Tosi maukkaita pullia tuli talla reseptilla viimeksi Saksassa, kaytin silloin kuivahiivaa. Nyt teen Australiassa ja jouduin varioimaan enemman, kun talosta ei loytynyt tavallista sokeria ja olen kaynyt kaupassa jo monen monta kertaa hakemassa ties mita korvapuusteja varten, niin en jaksanut enaa hypata autoon. Kaytin valkoista, ruskeaa, vanilja- ja tomusokeria sekaisin. :D Taalta ostamani kardemumma oli hyvin hienoksi jauhettua ja jouduin kayttamaan sita runsaasti, varmaan kaksinverroin, etta maistui lainkaan taikinassa. Kaytin kuivahiivaa pussillisen, mutta ei kylla kohonnut paljon yhtaan, toivotaan kuitenkin, etta maistuvat yhta hyvilta kuin viimeksi, ovat juuri menossa uuniin! :)
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.