Pienet korvapuustit kermatoffeella

Pienet korvapuustit kermatoffeella
1 t , josta valmisteluaika 20 min
  • Tässä reseptissä pehmeät Omar-kermatoffeet kätkeytyvät minikorvapuustien sisään.

  • Nämä ihanat pullaherkut syntyvät kätevästi Myllyn Paras Pyöreästä Pullataikinasta.

  • Yhdestä pyöreästä taikinalevystä rullaat 24 kpl minipuusteja.

  • Pyöreä Pullataikina sopii pullien lisäksi erilaisten herkullisten piirakoiden pohjaksi.

24 kpl
Pohja:
1pktMyllyn Paras Pyöreä Pullataikinaa (400 g)
Täyte:
30gvoita
1dlkinuskikastiketta
2rklsokeria
1tlkanelia
1dlmantelirouhetta
150gkermatoffeita (testattu Fazer Omar) (24 kpl)
Pinnalle:
1muna
2-3rklraesokeria
2rklmantelirouhetta

Valmistusohje

  1. Sulata pullataikina pakkauksen ohjeen mukaan eli ota se sulamaan ainakin tunti ennen käyttöä. Älä avaa pakkausta, jolloin taikina kohoaa paremmin.

  2. Levitä kohonnut pyöreä taikinalevy leivinpaperin tai leivonta-alustan päälle muodossaan. Sulata voi pehmeäksi ja sivele se ohueksi tasaiseksi kerrokseksi taikinan pinnalle. Levitä päälle kinuskikastiketta. Ripottele päälle sokeria, kanelia ja mantelirouhetta.

  3. Jaa pyöreä taikinalevy taikinapyörällä ensin neljään osaan. Levitä koko ympyrän reunalle kermatoffeet vieri viereen, joka lohkoon (eli ¼:aan) tulee aina 6 kpl karkkeja rinnakkain. Leikkaa sen jälkeen taikinapyörällä jokaisen karkin reunasta ohuet pullasektorit, näin syntyy 24 kapeaa kolmiota. Rullaa jokainen kolmio erikseen leveästä ulkoreunasta kohti terävää keskustaa. Nostele leivinpaperin päälle uunipellille. Anna puustien kohota 30–45 minuuttia lämpimässä paikassa.

  4. Voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia kauniin värisiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)