Sulata Myllyn Paras Korvapuusteja (raakapakaste), laita ne isoihin muffinivuokiin yhdessä rahkatäytteen ja omenaviipaleiden kanssa. 

Ainekset 8 annosta

400
g
vaniljarahkaa
1
muna
4
isoa omenaa
sitruunamehua
Pinnalle:
munaa
raesokeria

Ohje

  1. Painele sulaneet korvapuustit syviin jenkkikokoisiin muffinivuokiin tai silikonivuokiin. Anna kohota. Viipaloi omenat ja sivele ne sitruunamehulla.  Paina kohonneisiin pulliin isot kolot niin, että taikina nousee vuokien reunoille. Sekoita muna ja rahka, jaa seos vuokiin ja levitä päälle omenaviipaleet.

  2. Voitele pullat ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10–15 min, varo paistamasta liikaa. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras, kuva: Satu Nyström/A-lehdet

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.