Omenarahkapullat korvapuusteista

Omenarahkapullat korvapuusteista

Sulata Myllyn Paras Korvapuusteja (raakapakaste), laita ne isoihin muffinivuokiin yhdessä rahkatäytteen ja omenaviipaleiden kanssa. 

8 kpl
8kplMyllyn Paras Korvapuusteja (560 g, raakapakaste)
400gvaniljarahkaa
1muna
4isoa omenaa
sitruunamehua
Pinnalle:
munaa
raesokeria

Valmistusohje

Painele sulaneet korvapuustit syviin jenkkikokoisiin muffinivuokiin tai silikonivuokiin. Anna kohota. Viipaloi omenat ja sivele ne sitruunamehulla.  Paina kohonneisiin pulliin isot kolot niin, että taikina nousee vuokien reunoille. Sekoita muna ja rahka, jaa seos vuokiin ja levitä päälle omenaviipaleet. Voitele pullat ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10–15 min, varo paistamasta liikaa. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Pullat ja täytteet tursusivat uunissa vuokien yli, vaikka oli isoja american muffin -vuokia. Vinkkinä muille, että laittakaa puolikas pulla per vuoka ja siihen sitten täytteet, muistakaa maltti siinäkin. Lisäksi tuolla paistoajalla minulla pullataikinat jäivät tyystiin raa'aksi, taikina oli ihan vetelää kun nostelin tarjolle. Muuten varmasti ihan hyvä ohje ja nopea tehdä.
Mahtava idea ja täytettähän voi muutella omien mieltymysten ja vuodenaikojen mukaan.