Kukka-Makaronilaatikko

1 t 15 min, josta valmisteluaika 15 min
- Makaronilaatikkoon saat vaihtelua käyttämällä siihen perinteisen sarvimakaronin tilalla erimuotoisia ja kuitupitoisempia makaroneja.
- Esim. kurkumalla keltaiseksi värjätty tumma Kukka Makaroni sopii mainiosti makaronilaatikkoon, laatikosta tulee kauniin keltaista ja silti kyseessä on tummaa kuitupitoista pastaa.
- Kurkuman keltainen väri tulee Kurkuma-nimisestä rohdoskasvista.
noin 4:lle
5 | dl | Myllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia |
400 | g | jauhelihaa tai broilerin jauhelihaa |
1 | iso sipuli | |
1-2 | tl | suolaa |
1 | tl | currya |
⅕ | tl | valkopippuria |
1 | tl | paprikajauhetta |
3 | munaa | |
7 | dl | maitoa tai lihalientä |
Valmistusohje
-
Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta kypsä jauheliha.
-
Kaada kerroksittain makaroneja ja jauhelihaa voideltuun vuokaan. Sekoita munat ja maito (tai lihaliemi) ja kaada vuokaan. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 1 tunti. Laktoosittoman makaronilaatikon saat käyttämällä lihalientä.
Kommentoi reseptiä