Kukka-Makaronilaatikko

Kukka-Makaronilaatikko

Makaronilaatikkoon saat vaihtelua käyttämällä siihen perinteisen sarvimakaronin tilalla erimuotoisia ja kuitupitoisempia makaroneja. Esim. kurkumalla keltaiseksi värjätty tumma Kukka Makaroni sopii mainiosti makaronilaatikkoon, laatikosta tulee kauniin keltaista ja silti kyseessä on tummaa kuitupitoista pastaa. Kurkuman keltainen väri tulee Kurkuma-nimisestä rohdoskasvista.

noin 4:lle
5dlMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia
400gjauhelihaa tai broilerin jauhelihaa
1iso sipuli
1-2tlsuolaa
1tlcurrya
tlvalkopippuria
1tlpaprikajauhetta
3munaa
7dlmaitoa tai lihalientä

Valmistusohje

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta kypsä jauheliha. Kaada kerroksittain makaroneja ja jauhelihaa voideltuun vuokaan. Sekoita munat ja maito (tai lihaliemi) ja kaada vuokaan. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 1 tunti. Laktoosittoman makaronilaatikon saat käyttämällä lihalientä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Tämä on hyvää ruokaa. Tykkään todella paljon.