Ainekset 2-3:lle annosta

1
rkl
öljyä
1
nippusipuli
200
g
kesäkaalia
n.3½
dl
vettä
vähän kasvisfondia tai ⅓ kasvisliemikuutio
ripaus suolaa ja mustapippuria
persiljaa tai meiramia

Ohje

  1. Silppua sipuli ja paloittele osa sipulin varsista. Suikaloi kaali hienoksi. Kuullota sipuli- ja kaalisilppua hetki öljyssä kasarissa. Sekoita joukkoon Kaura+Riisi ja anna kuullottua vielä hetki. Lisää vesi ja fondi tai kuutio ja anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia välillä sekoittaen.

  2. Lisää vähän vettä, jos se imeytyy ja haihtuu ennen kuin Kaura+Riisi on kypsää. Lisää sipulin varsipätkät aivan kypsymisen loppuvaiheessa. Maista. Ripottele pinnalle tuoretta persiljaa tai meiramia.

Resepti:
Kati Nappa

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

5 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.