Kaura+Riisi kasvisrisotto

Myllyn Paras
2-3:lle
1rklöljyä
1nippusipuli
200gkesäkaalia
dlMyllyn Paras Irtonainen Kaura+Riisiä
n.3½dlvettä
vähän kasvisfondia tai ⅓ kasvisliemikuutio
ripaus suolaa ja mustapippuria
persiljaa tai meiramia

Valmistusohje

Silppua sipuli ja paloittele osa sipulin varsista. Suikaloi
kaali hienoksi. Kuullota sipuli- ja kaalisilppua hetki öljyssä kasarissa.
Sekoita joukkoon Kaura+Riisi ja anna kuullottua vielä hetki. Lisää vesi ja fondi
tai kuutio ja anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää vähän vettä, jos se imeytyy ja haihtuu ennen kuin Kaura+Riisi on kypsää. Lisää
sipulin varsipätkät aivan kypsymisen loppuvaiheessa. Maista. Ripottele pinnalle
tuoretta persiljaa tai meiramia.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)