Kaura-härkäpapukulho Välimeren tapaan

Kaura-härkäpapukulho Välimeren tapaan
25 min, josta valmisteluaika 20 min
n. 4 annosta
dlMyllyn Paras Ateriarouhe Kaura-härkäpapua
1lvettä
1kasvisliemikuutio
1pieni munakoiso
1pieni kesäkurpitsa
100gvarsiparsakaalia (broccolinia)
50gbabypinaattia
1dlaurinkokuivattua tomaattia suikaleena
2rkloliiviöljyä
1tlkuivattua oreganoa
ripaus suolaa
Lisäksi:
100gfetajuustoa
mustapippuria myllystä
tuoretta lehtipersiljaa

Valmistusohje

  1. Lisää kiehuvaan veteen ateriarouhe ja liemikuutio. Keitä välillä sekoittaen n. 20 min, kunnes rouhe on kypsää. Kaada ylimääräinen vesi pois, mutta jätä rouhe kosteaksi.

  2. Ateriarouheen kypsyessä, kuutioi munakoiso ja kesäkurpitsa sekä pienennä tarvittaessa suurimpia varsiparsakaalin varsia. Lisää kuumalle pannulle öljy, munakoisot, kesäkurpitsat, varsiparsakaalit, pinaatti sekä aurinkokuivattu tomaatti. Mausta oreganolla sekä ripauksella suolaa. Paahda kasviksia hetki pannulla.

  3. Lisää kypsä ateriarouhe pannulle kasvisten sekaan. Lisää joukkoon murennettua fetajuustoa, rouhittua mustapippuria ja sekoita kevyesti. Viimeistele tuoreella lehtipersiljalla.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)