Kaura-härkäpapukulho Välimeren tapaan

25 min, josta valmisteluaika 20 min
n. 4 annosta
2½ | dl | Myllyn Paras Ateriarouhe Kaura-härkäpapua |
1 | l | vettä |
1 | kasvisliemikuutio | |
1 | pieni munakoiso | |
1 | pieni kesäkurpitsa | |
100 | g | varsiparsakaalia (broccolinia) |
50 | g | babypinaattia |
1 | dl | aurinkokuivattua tomaattia suikaleena |
2 | rkl | oliiviöljyä |
1 | tl | kuivattua oreganoa |
ripaus suolaa | ||
Lisäksi: | ||
100 | g | fetajuustoa |
mustapippuria myllystä | ||
tuoretta lehtipersiljaa |
Valmistusohje
-
Lisää kiehuvaan veteen ateriarouhe ja liemikuutio. Keitä välillä sekoittaen n. 20 min, kunnes rouhe on kypsää. Kaada ylimääräinen vesi pois, mutta jätä rouhe kosteaksi.
-
Ateriarouheen kypsyessä, kuutioi munakoiso ja kesäkurpitsa sekä pienennä tarvittaessa suurimpia varsiparsakaalin varsia. Lisää kuumalle pannulle öljy, munakoisot, kesäkurpitsat, varsiparsakaalit, pinaatti sekä aurinkokuivattu tomaatti. Mausta oreganolla sekä ripauksella suolaa. Paahda kasviksia hetki pannulla.
-
Lisää kypsä ateriarouhe pannulle kasvisten sekaan. Lisää joukkoon murennettua fetajuustoa, rouhittua mustapippuria ja sekoita kevyesti. Viimeistele tuoreella lehtipersiljalla.
Kommentoi reseptiä