Ainekset n. 4 annosta annosta

1
l
vettä
1
kasvisliemikuutio
1
pieni munakoiso
1
pieni kesäkurpitsa
100
g
varsiparsakaalia (broccolinia)
50
g
babypinaattia
1
dl
aurinkokuivattua tomaattia suikaleena
2
rkl
oliiviöljyä
1
tl
kuivattua oreganoa
ripaus suolaa
Lisäksi:
100
g
fetajuustoa
mustapippuria myllystä
tuoretta lehtipersiljaa

Ohje

  1. Lisää kiehuvaan veteen ateriarouhe ja liemikuutio. Keitä välillä sekoittaen n. 20 min, kunnes rouhe on kypsää. Kaada ylimääräinen vesi pois, mutta jätä rouhe kosteaksi.

  2. Ateriarouheen kypsyessä, kuutioi munakoiso ja kesäkurpitsa sekä pienennä tarvittaessa suurimpia varsiparsakaalin varsia. Lisää kuumalle pannulle öljy, munakoisot, kesäkurpitsat, varsiparsakaalit, pinaatti sekä aurinkokuivattu tomaatti. Mausta oreganolla sekä ripauksella suolaa. Paahda kasviksia hetki pannulla.

  3. Lisää kypsä ateriarouhe pannulle kasvisten sekaan. Lisää joukkoon murennettua fetajuustoa, rouhittua mustapippuria ja sekoita kevyesti. Viimeistele tuoreella lehtipersiljalla.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.