Joulukorvapuustit Seijan tapaan

Joulukorvapuustit Seijan tapaan

Joulua odotellessa on mukava leipoa joulun makuisia herkkuja, kuten pipareita, pullia... Tässä reseptissä paistovalmiisiin korvapuusteihin  on keksitty laittaa piparisydän. Ohje on tosi helppo - kohmeisesta Pipari- tai Piparkakkutaikinasta leikataan siivu taikinaa ja se painetaan hieman sulaan pakastekorvapuustin sisään. Tiesitkö mitä eroa on Pipari- ja Piparkakkutaikinalla? Piparitaikina on kasvirasvalla leivottua laktoositonta piparitaikinaa (pakastealtaassa muovikääreessä) ja Piparkakkutaikina on perinteistä voilla leivottua taikinaa (pakastealtaassa pahvisessa kotelossa).

8 kpl

Valmistusohje

Leikkaa kohmeisesta tai hiukan sulaneesta piparitaikinalevystä sentin paksuisia siivuja leveyssuunnassa. Aseta yksi taikinasiivu kunkin korvapuustin keskelle vakoon. Mikäli annat puustien sulaa ennen paistamista, voit painaa piparitaikinaa hieman pullan sisään.

VINKKI: PIPARIPULLAKRANSSI Saat kätevän jouluisen pullakranssin, kun laitat raa'at piparikorvapuustit ympyrän muotoon kiinni toisiinsa leivinpaperille uunipellille ja annat niiden paistua kranssiksi. (Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy)

Resepti:
Seija Flythström, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)