Jauheliha-nachovuoka kasviksilla

Jauheliha-nachovuoka kasviksilla
25 min, josta valmisteluaika 10 min

Nyt ne ovat täällä, Myllyn Paras Kaura tortilla chipsit! Näistä pitää koko perhe.

Miedot chipsit sopivat niin dippailuun kuin aterian kanssa tarjottavaksi.

Tähän ruokaan voit kätkeä värikkäitä satokauden kasviksia oman makusi mukaan.

Valmista uunipellillä helposti ja kutsu perhe tai ystävät koolle!

4:lle
2psMyllyn Paras Kaura Tortilla Chipsejä
2rklrypsiöljyä
500gjauhelihaa
2-3valkosipulinkynttä
2punasipulia tai keltasipulia
1vihreä paprika
200gkesäkurpitsaa
2rkltacomaustetta
250gsalsakastiketta
250gcheddar-sulatejuustoa
Lisäksi:
100-200gminiluumutomaatteja
1-2avokadoa
tuoretta korianteria
(smetanaa tai creme fraichea)

Valmistusohje

  1. Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja levitä kaura tortilla chipsit pellille.

  2. Kuumenna öljy pannulla ja paista jauheliha kauttaaltaan. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja leikkaa puna- tai keltasipulit ohuiksi lohkoiksi. Paloittele paprika ja kesäkurpitsa. Lisää kasvikset pannulle jauhelihan joukkoon ja kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää tacomauste ja salsakastike ja kuumenna.

  3. Kaada seos kaura tortilla chipsien päälle. Lusikoi päälle cheddar-sulatejuusto. Kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia, kunnes ruoka on lämmin.

  4. Ripottele valmiin ruoan päälle puolitettuja miniluumutomaatteja, avokadolohkoja ja tuoretta korianteria. Tarjoa seuraksi halutessasi smetanaa tai creme fraichea.

Resepti:
Hellapoliisi

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)