Herkuttelijan suklaa-banaanituorepuuro

Herkuttelijan suklaa-banaanituorepuuro
20 min, josta valmisteluaika 5 min
  • Tämä herkuttelijan suklaa-banaanituorepuuro on jälkiruoka, jossa suolainen ja makea tekevät ihanan liiton!
  • Yhdestä annoksesta riittää hyvin kahdelle hengelle tai yhdelle superherkuttelijalle.
1-2:lle
1rklkaakaojauhetta
1dlmaitoa
1dlMyllyn Paras Pikakaurahiutale Banaani-vanilja OATGOODSia
makeuttamatonta maapähkinävoita
muutama pala pähkinäsuklaata raastettuna
muutama pala valkosuklaata raastettuna
valmista kinuskikastiketta (esimerkiksi suolainen kinuski)
banaaniviipaleita
suolapähkinöitä

Valmistusohje

  1. Valmista ensin kaakao sekoittamalla kaakaojauhe maitoon. Mikäli käyttämäsi kaakaojauhe ei sekoitu kylmään nesteeseen, lämmitä ensin mikrossa 2 rkl maidosta ja sekoita kaakaojauhe siihen. Yhdistä seos lopun maidon kanssa.

  2. Sekoita pikakaurahiutaleet valmiiseen kaakaoon ja laita tuorepuuro jääkaappiin. Anna turvota vartin verran tai vaikka yön yli.

  3. Kasaa annos. Laita tarjoiluastiaan kerroksittain tuorepuuroa, maapähkinävoita, raastettua pähkinäsuklaata ja valkosuklaata sekä kinuskikastiketta.

  4. Koristele annos banaaniviipaleilla, suolapähkinöillä ja raastetulla suklaalla.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)