• Tämä herkuttelijan suklaa-banaanituorepuuro on jälkiruoka, jossa suolainen ja makea tekevät ihanan liiton!
  • Yhdestä annoksesta riittää hyvin kahdelle hengelle tai yhdelle superherkuttelijalle.

Ainekset 1-2:lle annosta

1
rkl
kaakaojauhetta
1
dl
maitoa
makeuttamatonta maapähkinävoita
muutama pala pähkinäsuklaata raastettuna
muutama pala valkosuklaata raastettuna
valmista kinuskikastiketta (esimerkiksi suolainen kinuski)
banaaniviipaleita
suolapähkinöitä

Ohje

  1. Valmista ensin kaakao sekoittamalla kaakaojauhe maitoon. Mikäli käyttämäsi kaakaojauhe ei sekoitu kylmään nesteeseen, lämmitä ensin mikrossa 2 rkl maidosta ja sekoita kaakaojauhe siihen. Yhdistä seos lopun maidon kanssa.

  2. Sekoita pikakaurahiutaleet valmiiseen kaakaoon ja laita tuorepuuro jääkaappiin. Anna turvota vartin verran tai vaikka yön yli.

  3. Kasaa annos. Laita tarjoiluastiaan kerroksittain tuorepuuroa, maapähkinävoita, raastettua pähkinäsuklaata ja valkosuklaata sekä kinuskikastiketta.

  4. Koristele annos banaaniviipaleilla, suolapähkinöillä ja raastetulla suklaalla.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.