Hedelmäinen kaura-härkäpapusalaatti Hellapoliisi

Hedelmäinen kaura-härkäpapusalaatti

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

11 arviota
Valmisteluaika
20 min
Kokonaisaika
30 min

Salaatit ovat ihanan monipuolisia, sillä voit tarjota niitä milloin tahansa. Tämä ruokaisa salaatti on saanut joukkoon syksyisiä makuja kaupan hedelmähyllystä. Joko olet kokeillut Myllyn Paras Ateriarouhetta, joka on valmistettu kaurasta ja härkäpavuista? Se kypsyy noin 20 minuutissa ja on rakenteeltaan ja maultaan miellyttävä. Kokeile myös muussa ruoanvalmistuksessa.

Ainekset 4-6 annosta

1
l
vettä
1
kasvisliemikuutio
mustapippuria myllystä
(suolaa maun mukaan)
200
g
Port Salut -juustoa tai muuta juustoa
2
persimonia
2
luumua
125
g
kiivimarjoja
1
punainen paprika
100
g
sokeriherneenpalkoja
½
ruukku
persiljaa tai muuta yrttiä
Lisäksi:
balsamicoa

Ohje

  1. Kuumenna vesi ja lisää kasvisliemikuutio ja ateriarouhe kaura & härkäpapu.
  2. Anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia ja valuta.
  3. Huuhtele kylmällä vedellä.
  4. Laita seos kulhoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Paloittele sekaan juusto.
  6. Leikkaa persimonit lohkoiksi tai kuutioiksi ja paloittele mielesi mukaan myös luumut.
  7. Puolita kiivimarjat ja paloittele paprika.
  8. Leikkaa sokeriherneenpalot vinoviipaleiksi tai sekoita joukkoon kokonaisina.
  9. Hienonna joukkoon vielä persilja. Sekoita salaatti tasaiseksi.
  10.  Tarjoa seuraksi balsamicoa.

 

 

Resepti:
Hellapoliisi

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

11 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.