Ainekset 4:lle annosta

Suurimot salaattiin:
½
dl
basilikasilppua
½
dl
rypsiöljyä
Muut salaattiaineet:
1
ruukku
jääsalaattia
200
g
fetajuustoa, härkistä tai broilerinfileetä
30
g
silmusalaattia tai versoseosta
1
dl
kuivattuja papaija- tai mangokuutioita
1
dl
paahdettuja cashew-pähkinöitä
1
mango kuutioina
Kastike:
½
dl
rypsiöljyä
½
dl
basilikasilppua
2
rkl
hedelmämehua
2
rkl
mangochutneytä
Päälle:
4
rkl
tummaa balsamikastiketta

Ohje

  1. Keitä rouheseos pakkauksen ohjeen mukaan väljässä suolalla maustetussa vedessä. Kaada kypsä rouheseos lävikköön ja valuta vesi pois, huuhdo kylmällä vedellä. Saat n. 4 dl kypsää rouhetta. Sekoita basilikasilppu öljyyn ja kääntele seokseen.

  2. Revi salaatti neljälle lautaselle. Lusikoi päälle kypsä rouheseos.

  3. Murusta salaatin päälle fetajuustoa tai ripottele härkistä tai broilerinfileepaloja. Mikäli käytät härkistä, paahda se nopeasti pannulla. Mikäli käytät broilerinfileitä, paista ne kypsäksi. Mausta mieleiseksi.

  4. Ripottele päälle silmusalaatti ja muut salaattiaineet.

  5. Sekoita kastikeainekset ja valuta annosten päälle. Koristele annokset vielä balsamikastikeraidoin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.