Härkäpapurouhesalaatti

Härkäpapurouhesalaatti
4:lle
Suurimot salaattiin:
dlMyllyn Paras Kaura-härkäpapurouhetta
½dlbasilikasilppua
½dlrypsiöljyä
Muut salaattiaineet:
1ruukkujääsalaattia
200gfetajuustoa, härkistä tai broilerinfileetä
30gsilmusalaattia tai versoseosta
1dlkuivattuja papaija- tai mangokuutioita
1dlpaahdettuja cashew-pähkinöitä
1mango kuutioina
Kastike:
½dlrypsiöljyä
½dlbasilikasilppua
2rklhedelmämehua
2rklmangochutneytä
Päälle:
4rkltummaa balsamikastiketta

Valmistusohje

Keitä rouheseos pakkauksen ohjeen mukaan väljässä suolalla maustetussa vedessä. Kaada kypsä rouheseos lävikköön ja valuta vesi pois, huuhdo kylmällä vedellä. Saat n. 4 dl kypsää rouhetta. Sekoita basilikasilppu öljyyn ja kääntele seokseen.

Revi salaatti neljälle lautaselle. Lusikoi päälle kypsä rouheseos.

Murusta salaatin päälle fetajuustoa tai ripottele härkistä tai broilerinfileepaloja. Mikäli käytät härkistä, paahda se nopeasti pannulla. Mikäli käytät broilerinfileitä, paista ne kypsäksi. Mausta mieleiseksi.

Ripottele päälle silmusalaatti ja muut salaattiaineet.

Sekoita kastikeainekset ja valuta annosten päälle. Koristele annokset vielä balsamikastikeraidoin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Kaura-härkäpapurouhe kuulostaa kiinnostavalta, pitää kokeilla.