Haettu sivustolta 27.4.2024 Fenkoli-savukalasalaatti Fenkoli-savukalasalaatti Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 11 arviota Anna arviosi 1 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 20 min Kokonaisaika 20 min kananmunaton laktoositon maidoton R
Ruokaisan raikas salaatti, johon kuviopasta tuo kauniin keväisen ilmeen. Muista että pastaa, jota keitetään salaattiin, ei saa keittää liikaa, vaan niiden tulee olla napakkaa hampaissa, siis "al dente". Voit vaihdella aineita sesongin mukaan. Ainekset 4:lle annosta 3 dl Myllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia n.300 g perattuja savusilakoita, savulohta, savukalasäilykettä tms. savukalaa 1 fenkoli (n. 150 g) ½ kurkku 1 keltainen paprika 1 avokado n.10 minitomaattia Kastike: ½ dl rypsi- tai avokadoöljyä 2 rkl balsamico-viinietikkaa 1 tl sitruunapippuria ripaus suolaa Ohje Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan salaattiin "al dente", 5 min ja valuta lävikössä kylmällä vedellä. Valmistele sillä aikaa muut ainekset. Perkaa kalat ruodottomiksi paloiksi. Höylää tai leikkaa veitsellä fenkolista hyvin ohuita viipaleita. Suikaloi kurkku ja paprika, kuutioi avocado, sivele kuutiot sitruunamehulla tummumisen estämiseksi. Asettele ainekset kulhoon kauniisti, sekoita kastike ja laita se salaatin joukkoon tai tarjoile erikseen. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Caesarsalaatti Rakettispagetilla Kuva Makupastasalaatti Kuva Kukkapastasalaatti Ruis-Kaurataikinakupissa Salaatit: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 15.6.2013 - 08:44 TÄYDELLINEN Vastaa Näytä lisää kommentteja (1)