Saved from Myllynparas.fi Site 28.6.2022
Ananaskakku

Ananaskakku
20 kommenttia
Valmisteluaika
20 min
Kokonaisaika
1 h 20 min
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata ja jäähdytä tällöin rasva ensin. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (n. 1,8 l) ja paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla 50-60 min.
Anna kakun jäähtyä vähintään 10 min. ennen kumoamista. Kakku säilyy mehevänä useamman päivän, joten voit leipoa sen muutama päivä ennen juhlia. Kakkutaikinasta voi valmistaa myös muffineja: jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.
In reply to Mitä suositellaan by Anonymous (not verified)
In reply to Mitä suositellaan by Anonymous (not verified)